Bookingsystem for utleie

Bedre kundeopplevelse - enklere administrasjon

PC og mobil som viser utleie på nett
Kalenderoversikt for utleie på mobil

Alt-i-ett-løsning

Digital kunde-opplevelse laget for utleie

Vår nettbutikk for utleie inneholder en rekke funksjoner. Med bookingsystemet fra Sharefox kan du blant annet ta forhåndsbetalt,  vise tilgjengelighet i kalender, styre varelageret for utleie og gjøre mersalg av tilbehør. Du får også benytte markedsføring med aktivitetsveiledere for kundene. Inspirasjon og bedre kundeopplevelse øker inntektene til din utleievirksomhet.

Ved digitalisering av ordreflyten får du oversikt over inventar, kundedatabase, betalinger og omsetning. Økt automatisering av kundebestillinger på nett frigjør tid brukt på koordinering og administrasjon – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften. I tillegg gir det verdifull data til videreutvikling av dine utleie og abonnementstjenester.

Ferdig oppsatt bookingsystem for utleie

Digital kundereise for utleie

Webshop bygd for utleie

Branded webside for utleie. Sharefox benyttes som en del av din webside, eller som fullstendig hjemmeside, komplett med innholdsbeskrivelser, handlekurv, hjelpesider og betalingsløsning.

Tilbehør og ekstra salg

Legg til salgsprodukter, ekstra leieprodukter og bruk oppsalgsmuligheter for ekstra inntjening.

Komplett kundereise

La kunden bestille, se ledig kapasitet og forhåndsbetale. Egen side med kvitteringer og historikk. Digitale kvitteringer og kontrakter gjør overlevering enkel.

Blogg og veiledere

Kapre kunden tidlig ved å vise veiledere og blogger, link de direkte til dine produkter og bruk det i din markedsføring.

Betaling og transaksjoner

Legg inn leiepris, rabatter, salgspris, medlemspriser, kuponger for gavekort og kampanjer. Ta forhåndsbetalt, depositum og ekstra betalt med kortløsninger.

Pakker og varianter

Kombiner ulike produkter i pakker, lag varianter og styr ulike produkter til ulike lokasjoner og inventar.

Funksjonsoversikt

Digital kundereise for utleie

Med en webside bygd for utleie og en enkel kundereise for bestilling så kan du la kundene finne deg, og presentere produktene og bedriften din på en best mulig måte.

Effektiv Administrasjon

Effektive verktøy for å styre din bedrift. Eget admininstrasjons- panel der du har full oversikt over din utleietjeneste, ferdig integrert med kundeportal og med effektive rutiner sparer du tid.

Fleksible Utvidelser

Sharefox har flere utvidelser og moduler og mot andre tredjeparts program for å sette sammen egne tjenester. Her er noen eksempler.

 

Se noen av bransjene vi jobber med

Mann med snowboard på fjellet

Sport og fritid

Våre kunder leier ut alt fra kano, kajakker, toppturutstyr, skipakker og fritidsklær. Systemet hjelper deg med å holde oversikt, har kalender for inn og utleveringer, hindrer overbooking, har sporing av inventar og kommer med blant annet ordre-, kalender og kunderegister ferdig oppsatt.

Maskiner og utstyr

Våre kunder leier ut alt fra lifter, stillas, og verktøy til biler, tilhengere og campingvogner. Systemet hjelper deg med å holde oversikt  har kalender for inn og utleveringer, hindrer overbooking, sporing av inventar og kommer med blant annet ordreregister, kalender og kunderegister ferdig oppsatt.

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ordreoversikt på mobil