Sharefox utleiesystem

Mer effektiv og lønnsom utleiebedrift

Med Sharefox utleiesystem skaper du en digital leieopplevelse for dine kunder og gjør driften mer effektiv ved å redusere antall manuelle oppgaver.

Et alt-i-ett utleiesystem

Sharefox utleiesystem inkluderer både et brukervennlig bookingsystem og et administrasjonssystem. Lær mer om hvordan Sharefox fungerer:

Øk veksten med Sharefox

Digital kalender for utleie

Skap bedre leieopplevelser

Med onlinebooking har kundene oversikt på tilgjengelighet, kan booke selv, betale og godkjenne leievilkårene.

Digitaliser manuelle prosesser

Ved å digitalisere oversikten over utstyr og kunder vil du kunne frigjøre mye unødvendig tidsbruk, samtidig som du skaper en bedre oversikt.

Etabler rutiner for god lagerstyring​

Kom i gang med sporing av utstyret og bruk strekkoder for å ha full kontroll over hvor alt befinner seg. Håndter produktpakker med tilbehør og ulike størrelser på produktene. Få tilgang til alt på mobilen.

Hold døgnåpent med selvbetjening

Med løsninger og teknologi for selvbetjening kan dine kunder hente ut og levere utstyr utenom åpningstider. Vi ser at døgnåpne utleietjenester både øker omsetning og gir mer fornøyde kunder som slipper å forholde seg til åpningstider.

God lagerstyring
Fleksibel prismotor

Bruk en fleksibel prismotor

Jobb strategisk med prising. Gi rabatt ved leie over flere døgn. Velg om du ønsker å ta betalt på timesbasis, døgnbasis, eller om du ønsker å tilby ukesleie eller månedsleie

Effektiviser kundeservice​

Svar på spørsmålene til kundene dine digitalt ved å skape nyttig innhold. Effektiviser kundedialogen ved hjelp av digitale verktøy, som igjen kan spare bedriften for mange kostnader knyttet til oppfølging av kunder.

Vil du vite mer om Sharefox utleiesystem?

Book en demo!

Noen bedrifter som benytter Sharefox utleiesystem

Plattformen vår brukes til å leie alt fra maskiner og verktøy, til sportsutstyr og friluftsutstyr – i byggebransjen, så vel som turist- og friluftssektoren. Vi hjelper store utleiefirmaer i varehandelen, men også helt nye tjenester.

jernia logo
DNT logo
Felleskjøpet logo
NTS logo tilhengerutleie
Randonee utleie
Tooler logo
Parkdressen logo
Rentable logo

Les våre kundecase