Sett opp en utleietjeneste for din butikkjede

Sharefox har alt du trenger for å drive en utleietjeneste innen retail. Kom raskt i gang og test markedet med lav risiko.

Ha full oversikt over din utleietjeneste for retail

Våre kunder består av alt fra enkeltstående butikker innen sport, maskin og verktøy, til større retail og butikkjeder innen jernvare.  Alle disse benytter Sharefox for å skape gode kundeopplevelser og administrere sin utleievirksomhet. 

Ved hjelp av Sharefox utleiesystem får du full oversikt over bestillinger og ordrehistorikk, få tilgang til kundeprofiler og overvåke lagerbeholdningen – i ett enkelt dashbord. 

Bruk Sharefox som en del av din eksisterende nettside eller nettbutikk med API, eller få en komplett nettside med alle funksjoner.

Maskinutleie og utstyrsutleie - utleiesystem 2
Starte utleiefirma

Skap en god bestillingsopplevelse - sømløst online og i butikk

Sharefox gir deg mulighet til å sette opp egen brandet side for utleie inne retail, og bruk bloggmodulen til innholdsmarkedsføring. La kundene nyte godt av fleksibiliteten ved å bestille på nettet med kalender i sanntid og raske utsjekkingsalternativer.

Les siste nytt for utleie innen retail

Alle funksjonene du trenger for å lansere en utleietjeneste

Dra nytte av vår digitale løsninger som er utviklet for å hjelpe retailere og merkevarer med å lykkes i den sirkulære økonomien.

Kajakkutleie

Lag en digital kundereise

La kundene bestille på nett, forhåndsbetale og velge hentemetode. Sett opp din egen utleieside og tilpass den basert på bedriftens merkevare og grafiske profil. Håndter utleie og drop-ins i butikken og gi muligheter for tilbehør og mersalg.

Eventutleie - funksjoner

Inventarstyring i sanntid

Få full oversikt over hvilket utstyr som er ute hos kunde, hvilket som er utilgjengelig på grunn av servicebehov, og hvilket som er klart for utleie i din egen kalender som alltid er oppdatert.

Klesutleie - funksjoner

Utnytt variantkontroll

Med variantkontroll kan du ordne utleieartiklene dine i størrelser, farger og modeller i nettbutikken din for å la kundene finne produkter raskt.

Utleie av utstyr - funksjoner

Implementér strekkoder

Benytt strekkoder for å forenkle prosessene for regnskapsføring og lagerstyring på tvers av enkelt- eller flere varehus.

Utleie av utstyr - funksjoner

Automatiser meldingsflyt med kundene

Spar mye tid på kundekommunikasjon ved å opprette automatiserte varsler. Varsle kundene via SMS eller e-post om eventuelle endringer i reservasjonene, minne dem på hente- og leveringsdatoer.

Utleie av maskiner og utstyr - funksjoner

Effektiviser utleieprosessen

Sett opp en produktiv utleieprosess, med lave ordrebehandlingstider og mer tid til å fokusere på kundene. Sørg for å holde administrasjons- og driftskostnader nede.

Integrasjon mot dine viktigste verktøy

Bygg opp en egen utleietjeneste nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.