BankID – sikker verifisering med Checker Module: Hvordan bruke det med Sharefox utleiesystem

BankID og utleie software
I dagens digitale verden er det viktigere enn noen gang å ha sikkerhetsprotokoller på plass for å beskytte personlige og sensitive data. BankID er en av disse protokollene som gir brukerne muligheten til å bekrefte sin identitet på en trygg måte.

Del artikkelen

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan BankID fungerer, hvordan man kan bruke det med en Checker-modul og hvordan man kan implementere det med Sharefox utleie software for å øke sikkerheten i utleieprosessen.

Innhold

 1. Hva er BankID?
 2. Sikkerhetsfordeler med BankID
 3. Hva er Checker Module?
 4. Hvordan fungerer Checker Module med BankID?
 5. Hvordan implementere Checker Module med Sharefox Utleie Software?
 6. Hvordan bruke BankID og Checker Module med Sharefox Utleie Software?
 7. Konklusjon
 8. Ofte stilte spørsmål

Hva er BankID?

BankID er en sikkerhetsprotokoll som er utviklet for å bekrefte en persons identitet på nettet. Det er en elektronisk ID som gir deg mulighet til å logge inn på ulike tjenester og signere dokumenter og avtaler på en sikker måte. BankID kan brukes av privatpersoner, bedrifter og organisasjoner og tilbys av flere banker og finansinstitusjoner i Norge.

Sikkerhetsfordeler med BankID

BankID gir brukerne en rekke sikkerhetsfordeler, inkludert:

 • Enkel og sikker pålogging til tjenester og nettbanker
 • Signering av dokumenter og avtaler på en trygg måte
 • Beskyttelse av personlige og sensitive data
 • Mulighet for å bruke tjenester og nettbanker på en sikker måte fra hvor som helst i verden

Hva er Checker Module?

Checker Module er en sikkerhetsmodul som brukes av Sharefox utleie programvare. Modulen gjør det mulig for utleiere å bekrefte identiteten til leietakere på en trygg og sikker måte. Checker Module bruker ulike verifiseringsprosesser, inkludert BankID, for å bekrefte identiteten til leietakerne.

Hvordan fungerer Checker Module med BankID?

Checker Module bruker BankID som en av sine verifiseringsprosesser for å bekrefte identiteten til leietakere. Når en leietaker ønsker å leie en eiendom, vil utleieren sende en forespørsel om identitetsbekreftelse til leietakeren. Leietakeren vil da motta en e-post eller SMS med en lenke til BankID-verifiseringssiden.

På BankID-verifiseringssiden vil leietakeren bli bedt om å oppgi sitt personnummer og kodebrikkeinformasjon. Deretter vil BankID sende en kode til leietakerens kodebrikke, som leietakeren må oppgi på BankID-verifiseringssiden. 

Når BankID har bekreftet leietakerens identitet, vil dette bli sendt tilbake til utleieren gjennom Checker Module, og leietakeren vil bli godkjent for å leie eiendommen.

Hvordan implementere Checker Module med Sharefox Utleie Software?

Implementeringen av Checker Module med Sharefox Utleie Software er en enkel prosess. Først må man opprette en konto med Sharefox og velge Checker Module som en integrasjon. Deretter kan man begynne å sende ut forespørsler om identitetsbekreftelse til leietakere.

For å bruke BankID med Checker Module, må man først registrere seg som en BankID-bruker og ha tilgang til en kodebrikke. Deretter kan man enkelt logge inn på BankID-verifiseringssiden og bekrefte sin identitet.

Hvordan bruke BankID og Checker Module med Sharefox Utleie Software?

For å bruke BankID og Checker Module med Sharefox Utleie Software, må man først sende ut en forespørsel om identitetsbekreftelse til leietakeren. Dette kan enkelt gjøres gjennom Sharefox-plattformen.

Når leietakeren mottar forespørselen, vil de bli bedt om å bekrefte sin identitet ved hjelp av BankID. Når identiteten er bekreftet, vil dette bli sendt tilbake til utleieren gjennom Checker Module, og leietakeren vil bli godkjent for å leie eiendommen.

Konklusjon

BankID og Checker Module gir utleiere en enkel og sikker måte å bekrefte leietakerens identitet på. Ved å bruke disse verktøyene sammen med Sharefox Utleie Software, kan man øke sikkerheten i utleieprosessen og beskytte personlige og sensitive data.

Ofte stilte spørsmål

1. Hva er BankID?

 • BankID er en sikkerhetsprotokoll som er utviklet for å bekrefte en persons identitet på nettet.

2. Hvordan fungerer Checker Module med BankID?

 • Checker Module bruker BankID som en av sine verifiseringsprosesser for å bekrefte identiteten til leietakere.

3. Hvordan implementere Checker Module med Sharefox Utleie Software?

 • Implementeringen av Checker Module med Sharefox Utleie Software er en enkel prosess som kan gjøres gjennom Sharefox-plattformen.

4. Hvordan bruke BankID og Checker Module med Sharefox Utleie Software?

 • For å bruke BankID og Checker Module med Sharefox Utleie Software, må man først sende ut en forespørsel om identitetsbekreftelse til leietakeren, som deretter kan bekrefte sin identitet ved hjelp av BankID.

5. Hva er fordelene med å bruke BankID og Checker Module i utleieprosessen?

 • Fordelene inkluderer enkel og sikker identitetsbekreftelse, beskyttelse av personlige og sensitive data, og økt sikkerhet i utleieprosessen.

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

 1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
 2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
 3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.