Webinar: Selvbetjent utleie – Døgnåpen utleietjeneste gir nye vekstmuligheter

Selvbetjent utleie
Oppdag hvordan selvbetjent utleie kan gi nye vekstmuligheter til din bedrift og forbedre kundeopplevelsen. Bli med på vårt webinar om døgnåpen utleietjeneste den 31. oktober kl. 14:00. Lær fra eksperter som Alex Grängfors fra Inlet, Per Eirik Espeland fra Verktøyskuret og Åsgeir Helland fra Sharefox.

Del artikkelen

Digital nøkkel til suksess? Hvordan selvbetjent utleie gir nye vekstmuligheter.

I takt med den teknologiske utviklingen er selvbetjent utleie blitt en gamechanger for utleiebransjen. Ved å tilby døgnåpne tjenester som lar kunder bestille, hente og levere produkter når det passer dem, kan bedrifter åpne opp for helt nye vekstmuligheter. Fleksibilitet og tilgjengelighet er nå kjerneelementer i en vellykket kundeopplevelse, og med den rette digitale teknologien kan du gi kundene full frihet til å styre hele prosessen selv. Men hvordan kan du best utnytte disse mulighetene?

I vårt kommende webinar «Selvbetjent utleie – Døgnåpen utleietjeneste gir nye vekstmuligheter», utforsker vi hvordan teknologien kan gi store besparelser, effektivisere kundereisen og nye vekstmuligheter. Webinaret holdes av daglig leder i Sharefox, Åsgeir Helland, som sammen med vårt gjestepanel vil gi innsikt i hvordan moderne låsteknologi og digitalisering har revolusjonert bransjen.

Fordeler med døgnåpen utleietjeneste

Selvbetjent utleie gir ikke bare økt fleksibilitet for kundene, men det åpner også for nye inntektsstrømmer for bedrifter. Ved å eliminere begrensninger som åpningstider kan utleiefirmaer nå en bredere kundebase, inkludert de som har behov for tjenester utenfor normal arbeidstid. En slik tjeneste øker kundetilfredsheten ved å gjøre hele prosessen mer brukervennlig og tilgjengelig.

Som en del av webinaret, vil medgründer i teknologiselskapet Inlet, Alex Grängfors, dele sin ekspertise innen digitale låsintegrasjoner. Inlet er ledende på området og samarbeider med verdens største låsprodusenter for å tilby innovative løsninger for tilgangsstyring. Grängfors vil gi en oversikt over dagens teknologiske muligheter og den nyeste utviklingen innen digitale låser.

Virkelige eksempler på suksess

For å gi et konkret eksempel på hvordan dette fungerer i praksis, har vi invitert Per Eirik Espeland, gründer og daglig leder i Verktøyskuret, en selvbetjent utleietjeneste for verktøy i Oslo-området. Verktøyskuret har mottatt strålende tilbakemeldinger fra sine kunder, og mange roser tjenesten for enkel og intuitiv bestilling, henting og levering. Espeland vil dele sin erfaring med hvordan overgangen til selvbetjente løsninger har forbedret både driften og kundeopplevelsen.

Bli med på webinaret

Webinaret finner sted den 31. oktober kl. 14:00 og er gratis. Dette er en unik mulighet til å lære mer om hvordan du kan implementere selvbetjent utleie i din bedrift og dra nytte av døgnåpne tjenester for å øke omsetningen og forbedre kundeopplevelsen.

Hva skal du gjøre nå?

Når du er klar … her er 3 måter vi kan hjelpe deg med å utvikle din utleiebedrift! 

  1. Har du lyst til å utvikle bedriften din i dag? Prøv Sharefox utleiesystem gratis – eller bestill en demo.
  2. Hvis du vil lære mer om Sharefox utleiesystem, lese om trender og nyheter vi deler gratis, besøk bloggen vår eller gå til ressurser i menyen. Her finner du blogginnlegg, kundecase, e-bøker og Sharefox Academy
  3. Følg oss i sosiale medier eller del denne bloggen på Linkedin eller Facebook.

Se flere artikler her

Selvbetjent utleie
Artikler

Webinar: Selvbetjent utleie – Døgnåpen utleietjeneste gir nye vekstmuligheter

Oppdag hvordan selvbetjent utleie kan gi nye vekstmuligheter til din bedrift og forbedre kundeopplevelsen. Bli med på vårt webinar om døgnåpen utleietjeneste den 31. oktober kl. 14:00. Lær fra eksperter som Alex Grängfors fra Inlet, Per Eirik Espeland fra Verktøyskuret og Åsgeir Helland fra Sharefox.

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.