Sharefox rental software - alt du trenger for en vellykket utleievirksomhet

Skap unike brukeropplevelser, tiltrekk flere kunder, og reduser manuelle oppgaver med Sharefox.

  • Online booking system
  • Praktisk bookingkalender
  • Mobiltilpasset hjemmeside
  • Fleksible betalingsløsninger
  • Intuitivt ordrehåndteringssystem 
  • Administrasjonsverktøy for full oversikt
  • Lageroversikt med sporingsmuligheter
  • Mulighet for abonnementstjenester

Smidig drift av utleie- og abonnementstjenester med Sharefox rental software

I den sirkulære økonomien handler det om å redusere forbruket av varer og heller dele og leie produkter. Vår visjon er å gjøre utleie like enkelt som netthandel. Ved å velge leie fremfor kjøp, bidrar vi til en bærekraftig fremtid for miljøet samtidig som det er økonomisk gunstig for både bedrifter og sluttbrukere.

Flere av våre kunder har oppnådd følgende resultater:

200 %

økt omsetning ved utleie

50 %

mindre tid på administrasjon av driften

100 %

høyere kundetilfredshet takket være fleksible verktøy

Alt-i-en rental software

Tradisjonelle netthandel-plattformer er ikke optimale for utleie. Med Sharefox får du en alt-i-ett løsning for å drive din utleievirksomhet effektivt.

Gjør utleie enkelt med vårt online bookingsystem, og gi kundene dine oversikt over tilgjengelige produkter i sanntid gjennom en digital bookingkalender. Slik kan kundene dine enkelt leie det utstyret de ønsker, til det tidspunktet som passer dem best.

Sett opp din egen hjemmeside skreddersydd for din merkevare. Velg farger, legg til dine egne bilder og logo. Har du allerede en eksisterende side? Integrer den med vårt bookingsystem.

Tilby et bredt utvalg av betalingsmetoder. La kundene velge mellom kortbetaling, Vipps, forskuddsbetaling, faktura, abonnementer eller manuell betaling i butikken.

Legg inn de mest lønnsomme åpningstidene for din bedrift. Få tilgang til en skreddersydd utleiekalender som lar deg enkelt spesifisere ønskede åpningstider, legge inn stengte dager og tilpasse tidene for ulike butikklokasjoner.

Bookingsystem
Bookingsystem

Optimaliser inntektene med en fleksibel prissetningsmotor. Bruk motoren strategisk og øk omsetningen din ved å gi rabatter for lengre utleieperioder, osv. Velg mellom timebasis, daglig basis, ukentlig eller månedlig utleie.

Optimaliser utleieprosessen ved å digitalisere arbeidsmetodene dine. Si farvel til standard Excel-filer og post-it-notater. Frigjør verdifull tid samtidig som du får bedre oversikt over kunder og utstyr.

Med Sharefox får du komplett oversikt over tilgjengelig og utleid inventar i en sanntidskalender, tilgjengelig for deg og dine ansatte. Dette hjelper deg med å administrere online bookinger effektivt.

Med selvbetjeningsløsninger og teknologi kan kundene dine hente og levere utstyr utenfor åpningstiden. 24-timers utleie øker både salget og gir mer tilfredse kunder som slipper å bekymre seg for åpningstider.

Sharefox gjør det enkelt å drive mersalg, kjøre salgskampanjer, tilby rabatter og opprette kuponger.

Bredt utvalg for utleie: Maskiner, tilhengere og sportsutstyr.

Sharefox rental software brukes til å leie ut alt fra maskiner og verktøy til sports- og friluftsutstyr – både i byggebransjen og turist- og friluftssektoren. Vi hjelper alt fra store utleiebedrifter i detaljhandelen til nystartede virksomheter og tjenester.

Utnytt mulighetene dine gjennom integrasjoner

Start enkelt og effektivt med utleie nå.

Vil du vite mer om

Sharefox rental software?