Gi utleietjenesten din et løft med Sharefox bookingsystem for utleie

Sharefox tilbyr deg alle verktøyene som gjør det enkelt å drive utleie. Vårt brukervennlige bookingsystem lar deg enkelt og effektivt administrere alle aspekter av utleiebedriften din.

La kundene dine enkelt booke leieproduktene dine med bare noen få klikk

Sliter du med en lite effektiv booking- og reservasjonsprosess?

Optimaliser denne ved hjelp av vårt brukervennlige bookingsystem. Du kan spare verdifull tid ved å vise produkttilgjengeligheten direkte i din personlige bookingkalender.

Bookingsystem
Bookingsystem

Effektivt håndter dine online bookinger

Eliminer risikoen for dobbeltbookinger og ta kontroll over både digitale og fysiske bookinger ved hjelp av vårt bookingsystem for utleie. Frigjør tid fra bookingprosessen samtidig som du øker inntjeningspotensialet ditt.

Godta online betalinger øyeblikkelig gjennom en enkel betalingsprosess

Begrensede betalingsalternativer eller kompliserte betalingsprosedyrer kan føre til at du mister kunder, unngå dette ved hjelp av Sharefox bookingsystem for utleie.

Den digitale leveringsprosessen forbedres gjennom bruk av elektroniske kvitteringer og kontrakter. Fakturering, forhåndsbetalte innskudd og behandling av kortbetalinger har aldri vært enklere.

Bookingsystem
Bookingsystem

Bygg tilstedeværelse blant et bredere kundespekter gjennom både online og offline kanaler

Har du systemet som lar deg nå nye generasjoner?

Ta utleiebedriften din til neste nivå ved å tilby utleie både i din fysiske butikk og på nett. Gjennom en nettbutikk for utleie kan du nå ut til flere kunder enn noen gang tidligere. Du kan enkelt administrere både online og offline bookinger i samme system, uten at det går på bekostning av den personlige servicen som følger med en fysisk butikk.

Sharefox bookingsystem for utleie
er perfekt for en rekke bransjer

Sharefox bookingsystem har alt du trenger for å håndtere utleie av sportsutstyr. Lei ut alt fra kajakker, ski, snowboard, til sykler.

Lei ut verktøy og maskiner på en enkel og effektiv måte med Sharefox bookingsystem for utleie. Lei ut alt fra minigravere, lifter og stillaser til mindre utstyr.

Benytt det alt-i-ett bookingsystemet for utleie til å leie ut kjøretøy som biler, tilhengere, båter, ATV og lignende på en enkel måte.

Med Sharefox bookingsystem til utleie får du full kontroll over utleietjenesten din av eiendommer, minilager og lignende.

Bookingsystem

Hva sier de som allerede benytter bookingsystemet for utleie?

Klar for å gi utleietjenesten din et løft?

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.