Booking system utleie

Utleie gjort effektivt og lønnsomt

Stadig flere nordmenn foretrekker å leie fysiske gjenstander fremfor å eie dem. Dette gir muligheter for deg som utleiebedrift enten du har privatkunder eller bedriftskunder. 

Skap unike leieopplevelser for dine kunder og reduser antall manuelle oppgaver med Sharefox. Utleiesystemet inkluderer både et brukervennlig bookingsystem og administrasjonssystem.

Lei ut alt fra maskiner til sportsutstyr

Sharefox utleiesystem benyttes til å leie ut alt fra maskiner og verktøy, til sportsutstyr og friluftsutstyr – i byggebransjen, så vel som turist- og friluftssektoren. Vi hjelper store utleiefirmaer i varehandelen, men også helt nye tjenester.

Sammen skaper vi økt vekst

Bookingsystem på din hjemmeside

Med Sharefox bookingsystem kan du la kundene selv sjekke tilgjengelighet i en booking kalender på din hjemmeside, leie utstyret de ønsker og velge sin foretrukne betalingsmetode.

Reduser manuelle prosesser

Ved å digitalisere oversikten over utstyr og kunder vil du frigjøre mye unødvendig tidsbruk, samtidig som du skaper en bedre oversikt.

Effektiviser kundeservice

Bruk digitale verktøy for å effektivisere kundedialogen, som vil spare bedriften for mange kostnader knyttet til oppfølging av kunder.

Digital kalender for utleie
God lagerstyring

Hold døgnåpent med selvbetjening

Med løsninger og teknologi for selvbetjening kan dine kunder hente ut og levere utstyr utenom åpningstider. Vi ser at døgnåpne utleietjenester både øker omsetning og gir mer fornøyde kunder som slipper å forholde seg til åpningstider.

Jobb strategisk med prising

Bruk en fleksibel prismotor. Gi rabatt ved leie over flere døgn. Velg om du ønsker å ta betalt på timesbasis, døgnbasis, eller om du ønsker å tilby ukesleie eller månedsleie.

Etabler rutiner for god lagerstyring​

Kom i gang med sporing av utstyret og bruk strekkoder for å ha full kontroll over hvor alt befinner seg. Håndter produktpakker med tilbehør og ulike størrelser på produktene. Få tilgang til alt på mobilen.

Om Sharefox

Sharefox er et norskt selskap, som startet sin reise i 2016. Etter flere år med utleie av verktøy lærte vi ekstremt mye om det å drive utleie, og vi utviklet derfor et eget utleiesystem for å kunne dele disse erfaringene med flere utleiebedrifter. Vårt mål har hele tiden vært å gjøre det like enkelt å leie produkter, som det er å kjøpe produkter. I dag benytter utleiebedrifter innen en rekke bransjer vårt utleiesystem.

Booking system

Flere av våre kunder har oppnådd:

200 %

økt salg ved utleie med Sharefox

50 %

mindre administrasjon i driften av utleiefirmaer

100 %

høyere kundetilfredshet takket være fleksible verktøy

Få flere bookinger nå.

Få en demo av

Sharefox utleiesystem!