Optimaliser din bestillingsopplevelse med Sharefox bookingkalender

Med Sharefox får du alt du trenger på et sted for å drive et utleiefirma, inkludert bookingsystem og bookingkalender. Skap en bedre bookingprosess, få flere kunder og reduser antall manuelle oppgaver.

Et brukervennlig bookingsystem med bookingkalender

For deg som leier ut alt fra maskiner, verktøy, biler, tilhengere til sportsutstyr.

Bilutleie

Ta i mot bookinger online

Aksepter bookinger fra kunder uten problemer med et enkelt bookingsystem for utleie, og gi kundene dine oversikt over tilgjengelige produkter i sanntid en digital bookingkalender. Slik lar du kunden leie det utstyret de ønsker og til det tidspunktet som passer dem best.

Oppdater åpningstidene

Legg inn de åpningstidene som er mest lønnsomme for dere. Få tilgang til en skreddersydd bookingkalender til utleiefirmaer, som lar deg helt enkelt spesifisere åpningstidene du ønsker, legge inn hvilke dager du holder stengt og tilpasse tider på de ulike beliggenhetene til butikkene dine. 

Bookingsystem utleie
Bookingsystem

Lag en hjemmeside tilpasset din merkevare og sett opp betaling

Sett opp din egen hjemmeside tilpasset din merkevare, velg farger, legg til dine egne bilder og logo. Har du allerede en eksisterende side? Integrer den med vårt bookingsystem.

Tilby en rekke forskjellige betalingsmetoder. La kunden velge mellom å betale med kort, Vipps, forskuddsbetaling, faktura, abonnementer eller betale manuelt i butikken.

Avansert prismodul

Bruk en fleksibel prissetningsmotor. Bruk motoren strategisk og øk din omsetning ved f.eks. å gi rabatt ved leie over flere dager m.m. Velg om du vil leie ut på timebasis, dagligbasis, eller om du vil tilby ukentlig eller månedlig leie.

Bookingsystem med betaling
Ordrestyring for maskinutleie og verktøyutleie

Håndter ordre

Reduser manuelle prosesser ved å digitalisere måten du arbeider med utleie på. Si farvel til standard excel-filer og post-it notater. Frigi mye unødvendig tid, samtidig med at du skaper et bedre overblikk over kunder og utstyr. 

 Med Sharefox får du full oversikt over tilgjengelig og utleid inventar i en kalender – alt i sanntid for deg og dine ansatte. Dette gir deg problemfri håndtering av bookinger og inventar.

Velg et system bygget for vekst

Med løsninger og teknologi for selvbetjening kan dine kunder hente og levere utstyr utenfor åpningstiden. 24 timers utleie både øker salget og gir mer tilfredse kunder, som ikke trenger å forholde seg til åpningstider.

Med Sharefox er det enkelt å drive mersalg, kjøre salgskampanjer, lage rabatter og opprette kuponger.

Trailer udlejning

Bruk en bookingkalender som kan integreres med verktøyene dine

Se hva kundene våre sier

Vil du prøve ut Sharefox bookingkalender?

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.