Ser du etter booking kalender til utleie?

Med Sharefox alt-i-et bookingsystem får du alt du trenger på et sted for å drive en utleiebedrift, inkludert en booking kalender. Skap unike brukeropplevelser, få flere kunder og reduser antall manuelle oppgaver.

  • Booking kalender
  • Online bookingsystem
  • Mobiltilpasset hjemmeside
  • Fleksible betalingsløsninger
  • Et intuitivt ordrehåndteringssystem 
  • Full oversikt med administrasjonsverktøy
  • Full kontroll over alt av inventar
  • Abonnementstjenester

Lei ut alt fra maskiner, tilhengere til sportsutstyr

Sharefox booking kalender benyttes til å leie ut alt fra maskiner og verktøy, til sportsutstyr og friluftsutstyr – i byggebransjen, så vel som turist- og friluftssektoren. Vi hjelper utleiefirmaer i alle størrelser – fra store bedrifter i varehandelen, men også oppstartsbedrifter og tjenester.

Komplett bookingsystem med booking kalender

Tradisjonelle netthandel-plattformer er ikke skapt for utleie. Med Sharefox får du en alt-i-ett løsning for å drive din utleiedrift effektivt.

Aksepter bookinger fra kunder uten problemer med et enkelt bookingsystem for utleie, og gi kundene dine oversikt over tilgjengelige produkter i sanntid en digital booking kalender. Slik lar du kunden leie det utstyret de ønsker og til det tidspunktet som passer dem best.

Sett opp din egen hjemmeside tilpasset din merkevare, velg farger, legg til dine egne bilder og logo. Har du allerede en eksisterende side? Integrer den med vårt bookingsystem.

Tilby en rekke forskjellige betalingsmetoder. La kunden velge mellom å betale med kort, Vipps, forskuddsbetaling, faktura, abonnementer eller betale manuelt i butikken.

Legg inn de åpningstidene som er mest lønnsomme for dere. Få tilgang til en skreddersydd kalender til utleiebedrifter, som lar deg helt enkelt spesifisere åpningstidene du ønsker, legge inn hvilke dager du holder stengt og tilpasse tider på de ulike beliggenhetene til butikkene dine. 

Digital kalender for utleie
utleie av maskiner og utstyr

Bruk en fleksibel prissetningsmotor. Bruk motoren strategisk og øk din omsetning ved f.eks. å gi rabatt ved leie over flere dager m.m. Velg om du vil leie ut på timebasis, dagligbasis, eller om du vil tilby ukentlig eller månedlig leie.

Reduser manuelle prosesser ved å digitalisere måten du arbeider med utleie på. Si farvel til standard excel-filer og post-it notater. Frigi mye unødvendig tid, samtidig med at du skaper et bedre overblikk over kunder og utstyr. 

 Med Sharefox får du full oversikt over tilgjengelig og utleid inventar i en kalender – alt i sanntid for deg og dine ansatte. Dette gir deg problemfri håndtering av bookinger og inventar.

Med løsninger og teknologi for selvbetjening kan dine kunder hente og levere utstyr utenfor åpningstiden. 24 timers utleie både øker salget og gir mer tilfredse kunder, som ikke trenger å forholde seg til åpningstider.

Med Sharefox er det enkelt å drive mersalg, kjøre salgskampanjer, lage rabatter og opprette kuponger.

Se hva kundene våre sier

Utvid dine muligheter gjennom integrasjoner

Sharefox kundeservice hjelper deg med å
implementere booking kalenderen.

Vårt kundeservice-team sørger for en grundig onboarding og står alltid klar til å hjelp deg.

Sharefox leverer programvare, som gjør det enkelt å drive utleie- og abonnementstjenester

I den sirkulære økonomien må vi kjøpe færre ting, og leie og dele flere av de samme produktene. Vår ambisjon er å gjøre leie like enkelt som netthandel. Å leie i stedet for at kjøpe er bra for miljøet og bra for bedriftens og sluttbrukerens økonomi.

Flere av våre kunder har oppnådd:

200 %

økt omsetning ved utleie

50 %

mindre tid på administrasjon av driften

100 %

høyere kundetilfredshet takket være fleksible verktøy

Kom i gang med enkel og effektiv utleie nå.

Vil du høre mer om

Sharefox booking kalender?