Utleie av hestebiler – enkelt og greit

Utleie av hestebiler
Tjenesten «Kingsrent» - levert av Kingsrød Trading AS er en nyetablert utleievirksomhet som disponerer hestebiler til utleie.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kingsrød har 40 års erfaring med hestebiler og kjenner dette markedet godt. Dette er en sport i utvikling og hvor Kingsrent ser mulighetene som ligger i ulike leie og delingsmodeller. Kingsrød har med Kingsrent.no på kort tid etablert en helt ny utleietjeneste. Via Sharefox-løsningen har kundene deres nå mulighet til å kunne leie hestebiler på https://www.kingsrent.no/.

 

Så lett er det med Leie fremfor Eie 

På Kingsrent’s webside blir kundene møtt med en oversikt over hvilke biler som står til utleie. Dermed kan du leie bil på nett når det måtte passer for deg og du vet at bilen står klar på stedet du har valgt. Dette er smart både for lommeboka og miljøet. 

Hjemmesiden til Kingsrent

 

Sharefox admin – mer tid til annet

Kingsrent ser en effektiviseringsgevinst med  den nye tjenesten. Ved digitalisering av ordreflyten, får man bedre oversikt over bilparken, kunder, betalinger og kalendere med tilgjengelighet. Økt automatisering av kundebestilling på nett, frigjør tid fra koordinering – tid som kan brukes til å videreutvikle bedriften.

 

Hjemmesiden til Kingsrent
 
Prøv selv på https://kingsrent.no/  
Ønsker du en demo av ShareFox til din utleietjeneste? Ta kontakt 

Se flere artikler her

We're Hiring

Innholdsproduksjon og digital markedsføring

Innholdsproduksjon og digital markedsføring StartUp innen Sirkulær Økonomi søker: Deltid/internship >> Innholdsproduksjon og digital markedsføring.  Omfang: Deltid. Tiltredelse: Snarest. Sted: Brobekkveien 54 0598 Oslo. Sharefox

Artikler

Baisikeli sykkelutleie – derfor valgte de å digitalisere driften

Verden har endret seg radikalt etter covid 19-pandemien. Pandemien har fungert som en katalysator for det digitale skiftet. Det tvinger mange bedrifter og bransjer til å redefinere seg selv, tenke strategisk som aldri før og effektivisere manuelle prosesser med teknologi. Bedriftene som klarer å tilpasse seg den digitale revolusjonen vil stå igjen som vinnere.

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.