Gi utleiebedriften din liv med Sharefox utleiesystem for klesutleie

Gå inn i klesutleiemarkedet med suksess og promoter et bærekraftig bruk av klær med vårt utleiesystem.

 

Et alt-i-ett utleiesystem for klesutleie

Sharefox er egnet enten du driver en liten, mellomstor eller stor bedrift, uavhengig av lagervolumet og størrelsen på kundebasen din.

Utleiesystem for utleie av klær
Utleiesystem for utleie av klær

Alt du trenger for å drive utleie av klær

Få alt en klesutleiebutikk trenger, fra en online bookingplattform og lagerstyringsfunksjoner til betalingskanaler og markedsføringsverktøy.

Alle fordelene med et digitalisert utleiesystem for klær

Ferdig butikk

Få en ferdig nettbutikk som gjør det enkelt å legge til produktkatalogen din og enkelt lar kundene dine leie sitt neste antrekk.

Optimalisert booking

Gjør bestillingene dine enkle med en innebygd planlegger, tilgjengelighet og priser i sanntid og automatiske e-postvarsler om reserverte varer.

Variantkontroll

Ordne produkter i nettbutikken din etter varianter og la kundene leie den samme varen i forskjellige størrelser eller farger, noe som gjør bestillingen enklere.

Skybasert system

Utnytt kraften til en pålitelig skyserver for å lagre dataene dine sikkert og få tilgang til dem fra hvor som helst med en internettforbindelse.

Tilpasset side

Profiler bookingsiden din ved å legge til logoen din, og bruk bedriftsfargene dine for å fortelle kundene dine hvem de jobber med.

Tilby betalingsalternativer

La kundene dine velge mellom betalingsmetoder og tjenester som kredittkort, manuelle betalinger, abonnementer og rabattordninger.

Integrasjoner

Utnytt kraften til tredjepartsverktøy for å utvide utleiefirmaets muligheter og få en mer intuitiv og effektiv måte å jobbe på.

Klar for mobil

Få tilgang til dashbordet ditt og la kundene besøke nettbutikken din fra hvor som helst og når som helst med vårt mobilvennlige utleieadministrasjonssystem.

Integrer med dine eksisterende verktøy

Få god support underveis

Produkt- og kundesupportteam

Døgnåpent kunnskapssenter

Integrasjoner til dine favoritter

Et partnerskap med felles mål

Se hva kundene sier om oss

Se hva Sharefox kan gjøre for å bidra til at din klesutleiebedrift lykkes

Vi hjelper utleiebedrifter med å forbedre og effektivisere prosessene sine med.