fbpx

Nye funksjoner i Sharefox – mars 2021

Automatiserte mailer

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi har nylig lansert nye eksklusive funksjoner som nå tilgjengeliggjøres for kundene.  Alt fra  automatiserte e-poster, tidsfrister for booking og nye selvbetjeningsmoduler. I tillegg kan vi snart tilby deg muligheten for RFID-skanning. 

Automatiserte e-poster 

Automatiserte mailer

Våre kunder kan nå helt enkelt bygge videre på den digitale kundereisen ved å sette opp automatiserte e-poster. Disse kan være alt fra en påminnelse om returdato eller tips til hvordan utstyret skal brukes under leieperioden.     

Tidsfrister for booking

Kalender booking

Ønsker du å forhindre at det kommer inn bookinger til morgenen etter? Med Sharefox utleieplattform kan du nå velge individuelle tidsfrister for booking. Hvis du ønsker at booking gjøres minst to dager før leieperioden eller innen kl. 18.00 dagen før, kan du tilpasse dette helt enkelt selv. Dette gjør at du får enda mer kontroll over utleiedriften.

Selvbetjening blir stort

Illustrasjon selvbetjenningsløsning

En rekke nye selvbetjeningsmodeller vil komme fremover innen utleiebransjen. Vi har som mål å være ledende på dette feltet. Med vår selvbetjeningsmodul har vi nylig gjort en integrasjon med Sharebox. Sharebox leverer digitale nøkkelskap der du styrer inn og uthenting med mobilen.

Strekkode og RFID-skanning

RFID skanner

Vi lanserer snart en modul for strekkode og RFID-skanning integrert i Sharefox admininstrasjonssystem. Dette vil gjøre den daglige orderegistreringen enda mer effektivt. Du vil også få muligheten til å returnere bestillinger raskere, spore bruk av varer mer nøyaktig, og motta service- varsler enklere.

Ta gjerne kontakt med oss om du vil diskutere våre nye og eksisterende funksjoner, eller dele dine erfaringer med oss!

Se flere artikler her

ShareFox og ShareBox komplett utleiesystem
Artikler

Selvbetjening gjør utleie like enkelt som netthandel

Det har de siste årene vært en sterk økning i utleie- og delingstjenester. Denne samfunnstrenden er viktig, både i et bærekraftperspektiv,- og for økonomien til den enkelte. Den økende trenden med selvbetjening skaper muligheter for utleiebransjen, og her kan man vurdere ulike teknologier og konsepter. Hvordan kan slike løsninger bidra til bedre kundeopplevelse for dine kunder?

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ordreoversikt på mobil