Nå kan du leie traktor og maskiner hos Felleskjøpet

Utleie av traktor
Felleskjøpet lanserte nylig sin nye utleietjeneste. Dette er en spennende satsing for en stor organisasjon som Felleskjøpet.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nå kan du korttidsleie en traktor eller maskin for en dag eller langtidsleie opptil 2 år av gangen fra Felleskjøpet. Tjenesten er et tilbud spesielt til de som har kortvarige behov, som for eksempel bønder, entreprenører og kommuner. Tjenesten er primært for landbruksbedrifter, men de tilbyr også leieprodukter til privatpersoner.

Dette er en del av den nye delingsøkonomien, hvor vi gir muligheter til å redusere kapitalkostnadene og miljøbelastningene for den enkelte, sier Frode Dahl, direktør maskin i Felleskjøpet Agri. 

Tjenesten inneholder alt fra automatisk kredittsjekk ved registrering til at kunden selv kan velge om de vil ha maskinen tilkjørt eller hente den selv. Forsikring og service er også inkludert som en del av leien. Alt dette har Felleskjøpet skreddersydd til en tjeneste ved hjelp av Sharefox utleiesystem.

Felleskjøpet tilbyr kort- og langtidsutleie av blant annet John Deere traktor, Avant minilaster og Cat minigraver. Målet er å utvide med enda flere maskiner etter hvert. Sharefox utleiesystem lar dem helt enkelt legge til ulike produktpakker av traktorer og maskiner. Dette gjør at de kan sette sammen en utleietjeneste tilpasset sine behov. 

Ved hjelp av utleiesystemet kan de tilby tjenesten til sine kunder, og den dynamiske prismodulen har vært en sentral funksjon i prosjektet. Hos Felleskjøpet gir hver ekstra leiedag rabatt og kundene kan be om et tilbud om de skal leie over en lengre periode på for eksempel to måneder.

Felleskjøpet utleietjeneste

Sharefox heier på dette initiativet fra Felleskjøpet og støtter dem i utsagnet om at:
– Dette er en del av den nye delingsøkonomien, hvor vi gir muligheter til å redusere kapitalkostnadene og miljøbelastningene for den enkelte”.

Ønsker du å høre mer om Sharefox utleiesystem? Be om en demo!

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.