fbpx

Leonarden – utleie av alt til ditt neste snøscooter-eventyr

Leonarden utleie snøscooter

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Leonarden er en institusjon i Sâlen. Alle kjenner til Leonarden som både en ledende outdoor butikk, og en utleiebedrift spesialisert på scooterutleie.I tre generasjoner har de med utgangspunkt i fjellet levd for å betjene folket hele året. 

Det hele startet som en bensinstasjon på Sälfjällstorget, mens i dag består Leonarden av et moderne anlegg med Cirkle K-stasjon, Yamaha Store med snøscoouterutleie, Yamaha-verksted og en butikk for friluftsliv.

Leonarden har i disse dager gjort en oppgradering av deres utleiesystem og har gått for Sharefox sin utleieløsning. Ved hjelp av dette systemet får kundene deres en enklere og mer brukervennlig måte å leie ut sportsutstyr,  snøscootere og booke guidede turer. I tillegg får Leonarden tilgang til et administrasjonssystem som gjør at de kan holde bedre oversikt over utleieproduktene deres. Fremfor mange telefoner og mailer frem og tilbake kan kundene nå booke og betale i forkant, og med Sharefox admin har de ansatte full kontroll på hver enkelt bestilling og tilgjengelighet på varelageret. Som Leonarden selv sier det: Vi ses på fjellet!

Leonarden utleiesystem
Lei snøscooter hos Leonarden

Se flere artikler her

Sharefox utleiesystem
We're Hiring

Sales Manager Nordic

Arbeidsgiver: SHAREFOX AS Stillingstittel: Nøkkelrolle innen forretningsutvikling og digitalt salg. Frist: Snarest Ansettelsesform: Fast Sales Manager Nordic – Nøkkelrolle innen forretningsutvikling og digitalt salg.  Er

Starte utleie av minigraver med Sharefox utleiesystem
Artikler

Minigraver toppet søkelisten på Finn.no i 2021 – her har du 4 grunner til å starte utleie av maskiner og utstyr

“Se oppussingstrendene for 2022! Slik gjør du jobben selv!”. Virker dette kjent? Vi pusser opp og renoverer som aldri før, og de fleste av oss gjør det selv eller med hjelp fra håndverksbedrifter. Til disse oppdragene benyttes det ofte maskiner og verktøy som sjelden benyttes ellers. Har du mye maskiner og verktøy som ikke er i bruk i egne prosjekter? Da bør du kanskje vurdere å starte en utleietjeneste?

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.