Leid.no – Digital utleie av tilhengere og stillas

Gründerne bak utleiefirmaet Leid.no
Sømløst og digitalt hos de visjonære grunderne av leid.no Thommy Tellefsen og Andreas Bukhom. Leid.no er en grunderbedrift med et meget spennende lavpriskonsept som kan revolusjonere hele bransjen innen stillas og liftutleie.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Leid.no er en grunderbedrift med et meget spennende lavpriskonsept som kan revolusjonere hele bransjen. Avdelingene i Halden og Sarpsborg er nemlig alltid åpne og de satser sterkt.

Digitalt oppsett

Leid.no ønsker å heldigitalisere hele utleieprosessen slik at de kan være så effektive som mulige i driften og gi kundene de laveste prisene. De forsøkte først å sette sammen et eget utleiesystem, men dette oppfylte ikke de krav og forventninger de hadde til en moderne utleietjeneste. De inngikk så et samarbeid om å bruke den digitale plattformen Sharefox der de også gir innspill og påvirker hvordan den skal utvikles. De benytter en helintegrert og sømløs løsning med Sharefox kundefront, bestillingsløsning og ordresystem.

 

 

                                                                   Mobile bookinger

Slik fungerer leid.no

Private og bedrifter booker stillas og hengere på nett og kjører til hentepunktet der de åpner kjøreporten med en tilsendt kode. Deretter er det bare å koble på tilhengeren eller stillaset og kjøre avgårde. Siden kunden allerede har forhåndsbetalt og er registrert med BankID og hele ordreprosessen er digital, er det svært få manuelle prosesser og de kan derfor holde noen av markedets råeste priser. Kunden er fremdeles i fokus, det er alltid åpent og det tilbys ekstratjenester som henting og levering av utstyret slik at servicenivået er på topp.

Gründerne

De to gründerne som står bak, Thommy Tellefsen og Andreas Bukholm startet i 2016 med et stillas. Nå har de to avdelinger, 50 hengere og nærmere 10 000m2 stillas og ligger nå an til å tredoble veksten sammenlignet med året før. Det er mye hard jobbing og tøffe valg som ligger bak. Nå satser de på digital teknologi for å løse oppgavene raskere og mer effektivt, som gir lave priser for kunden og effektivitet for driften. Deres visjon er å ha markedets desidert laveste priser, åpent 24/7 og med prisgaranti. Se mer på leid.no.

I podcasten S.O.S. Innovasjon kan du høre Thommy Tellefsen og Andreas Bukholm fortelle om deres erfaringer med sitt utleiekonsept.  Hør den her. Innslaget om Leid.no starter 23:15 i Podcasten.

 

 

Om du har behov for tilhenger eller stillas så kan du gå inn på leid.no og bestille direkte.

Se flere artikler her

Mann med snowboard på fjellet
We're Hiring

Tech Lead – Enabling the rental of anything

Sharefox har nå blitt Norges ledende SaaS selskap for utleietjenester innen sirkulær økonomi. Vi leverer en teknologiplattform som gjør bedrifter i stand til å lage

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ordreoversikt på mobil