Jernia satser på utleie med plattformen Sharefox

Jerniakjeden tester ut en ny tjeneste: Utleie av verktøy! I første omgang ble tjenesten testet ut i utvalgte pilotbutikker i Oslo. Nå tilbyr Jernia et landsdekkende tilbud i 130 av deres butikker – i samarbeid med utleieplattformen Sharefox.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Utleie som tjeneste i vekst – gir tilgang til nye kundegrupper

På mange områder opplever vi nå et generasjonsskifte i handleopplevelsen. Teknologi gjør produkter og tjenester stadig mer tilgjengelig. For varehandelen betyr det økt fokus på lojalitet og kundeopplevelse til fordel for priskampanjer og raske transaksjoner. Utleie og annen type tjenesteutvikling spiller en viktig rolle i dette bildet.

Vi bor også stadig tettere og har mindre plass hjemme. Den yngre generasjonen er stadig mindre opptatt av eierskap,  samtidig som de ønsker tilgang til produkter, i tillegg er det en stadig økende miljøbevissthet blant oss som påvirker handelen.

Utleie som tjeneste er et av grepene man kan gjøre for å tilpasse seg de nye trendene som kommer, ta del i sirkulærøkonomien og møte den nye yngre generasjonen brukere. For Jernia var det viktig å være med og være i front på denne utviklingen.

Digital kundereise inn i butikk

For Jernia var mulighetene til en felles portal for enkel digital bestilling på nett for alle kundene og som representerte deres brand og stil viktig. Her kan kundene gjøre bestillinger, få oversikt over hva som er ledig til enhver tid og velge sin lokale Jernia butikk for å hente/levere utstyret. En slik sømløshet gjør at man kan starte prosessen digitalt og fra sofakroken hjemme, for så å trekke kunder inn i butikken og bygge relasjoner der ved å gi en god serviceopplevelse.

I likhet med utleietjenesten Tooler.no, benyttes nettverksmulighetene i programvaren, der hver enkelt butikk har sitt eget inventar og da uavhengig av de andre butikkene i håndtering av inventaret.

Møter kunden på kundens behov

Jernia benytter også mulighetene for innholdsmarkedsføring som ligger i løsningen. Jernia har laget veiledere til kunder som har enkle prosjekt hjemme. De bruker en kombinasjon av video, bilde og tekst, samtidig som man knytter veiledere direkte opp i mot de utleieprodukter som kan løse problemet for kunden. Dette gjør at kundene kan fanges opp allerede når de begynner å orientere seg rundt den aktivitet de skal utføre. 

Med innholdsmarkedsføring og organiske søk på Google rundt problemet til kunden, er Jernia allerede i bevisstheten til kunden.  Det vil hjelpe til å bygge kundemasse og lojalitet over tid. Ved å knytte det til tjenester som løser problemet til kunden enten det er behov som er av kortere eller lengre tidsrom er Jernia allerede godt i gang.

Prøv tjenesten selv på deres nettside!

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.