GVU – trenger vi å eie alt av utstyr selv? 

GVU Verktøyutleie
Hvorfor skal alle ha hver sin sag eller drill i garasjen, når du kan leie det du trenger, når du trenger det? Med bakgrunn i dette startet André Martini GVU - Verktøyutleie.

Del Artikkelen

“Det å produsere et verktøy krever noe av miljøet. Ved å leie fremfor å kjøpe, sparer du både miljøet og penger. Bærekraft er noe vi sammen med våre kunder klarer å oppnå ved å tilby delingsøkonomi.”

André Martini, daglig leder av GVU, har har lang fartstid som leverandør av verktøy og festemidler til proffmarkedet. Etter å ha sett hvor mye verktøy som blir kjøpt og nesten ikke brukt, kom ideen om å på enklest mulig måte dele på verktøyet. Ved å dele på å benytte de verktøy vi bruker sjelden, oppnår vi både bedre økonomi og sparer miljøet.

GVU AS ble stiftet tidlig i 2022 med mål om å bli markedets beste leverandør av kvalitetsverktøy, kundebehandling og ekte bærekraft. I dag holder de til Grenlandsområdet og tilbyr korttids- og langtidsleie av verktøy i øverste kvalitet, til både proff- og privatkunder. Utstyret de har er av topp kvalitet og laget for lang levetid og hard påkjenning.

Vi i Sharefox heier på miljøfokuserte utleiebedrifter som GVU, og er veldig glad for at de har valgt å benytte seg av vårt utleiesystem. Med Sharefox utleiesystem oppnår de både at kundene enkelt kan booke og håndtere bestillingene av utstyr selv, og ikke minst en enkel og digital driftsmodell som skaper lønnsomhet.

Se flere artikler her

Få bilutleiebedriften og tilhengerutleiebedriften til å vokse
Artikler

Hvordan få bil- og tillhengerutleie til å vokse og skalere

Det kan være komplisert å få i gang vekstprosessen for utleiebedrifter innen bilutleie og tilhengerutleie. Men med strategisk planlegging, automatisering og de riktige verktøyene kan du effektivt skalere utleiebedriften din.

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.