Nå kan småbarnsforeldre leie parkdress

Jente i parkdress
For en lav sum pr måned kan man leie parkdress som blir levert og hentet i barnehagen og byttes etter hvert som barnet vokser. Satsingen er et samarbeid mellom Parkdressen AS, Wenaas tekstil og Norlandia barnehagene.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Barn vokser fort. Veldig fort! Og med dagens lineære forretningsmodeller, fører dette til et lite bærekraftig forbruk av barneklær.  Visste du at en normal, gjennomsnittlig familie på 4, har et klesforbruk pr år som tilsvarer Co2-utslippet fra en bil som kjører 10 000 KM i året? Eller visste du at de totale utslippene fra tekstilindustrien, står for høyere utslipp enn fly- og sjøfartsindustrien, til sammen!

Dette er store tall å ta innover seg. Og det kan ta motet fra enhver.Vår holdning er enkel: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Hvis vi forlenger levetiden til en parkdress med 9 måneder, vil vi sammen redusere miljøavtrykket til den ene parkdressen med 20 til 30%.

Som forelder kjenner du deg kanskje igjen i kjøp av barneklær som knapt er i bruk før barnet har vokst ut av det. Eller at man kjøper for store størrelser for at barna skal vokse inn i klærne. Ikke veldig behagelig, og når det gjelder parkdresser er riktig størrelse viktig for motorikk, bevegelse og riktig temperatur på innsiden. 

Kan parkdresser bli tilbudt som en tjeneste? Kan det hjelpe småbarnsfamilier til et litt mer bærekraftig forbruk? Dette var spørsmålene initiativtagerne bak Parkdressen.no stilte seg. Nå har de nylig lansert et konsept som kanskje kan bidra til å løse noen av hverdags-utfordringene som småbarnsfamilier møter på. Med Sharefox plattformen som har funksjonalitet for utleie og abonnement kom de raskt ut i markedet.

Nå kan du nemlig foreldre abonnere på parkdresser. 

For en lav sum pr måned kan man leie parkdress som blir levert og hentet i barnehagen og byttes etter hvert som barnet vokser. Satsingen er et samarbeid mellom Parkdressen AS, Wenaas tekstil og Norlandia barnehagene. Se mer og prøv selv på https://parkdressen.no/

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.