fbpx

Leie utstyr hos Turistforeningen

DNT Kajakutleie Utleiesystem

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Turistforeningen/DNT har en unik posisjon i våre hjerter. 

Med over 500 hytter og flere tusen årlige aktiviteter, kurs og turer bidrar DNT til at vi nordmenn oppleve norsk natur. I tillegg til guidede turer og aktiviteter kan du også leie utstyr du trenger til din aktivitet, – være seg kajakkpadling eller ski, pulk eller sykler til fjellheimen. For en samfunnsaktør som DNT er et utleietilbud helt naturlig å tilby sine medlemmer og kommende medlemmer. Med ShareFox Utleiesystem har dette nå blitt enda enklere for kundene. Nå kan du selv booke utstyret du leier i forkant,  og turistforeningen har bedre oversikt over hver enkelt bestilling, tilgjengelighet og varelager. Bare å booke og komme seg ut på tur i vår nydelig natur!

DNT Kajakutleie Utleiesystem
DNT Kajakutleie Utleiesystem
DNT Gjendesheim utleiesystem
DNT Gjendesheim utleiesystem
Ønsker du en demo av Sharefox utleiesystem? Ta kontakt med oss!

Se flere artikler her

Sharefox utleiesystem
We're Hiring

Sales Manager Nordic

Arbeidsgiver: SHAREFOX AS Stillingstittel: Nøkkelrolle innen forretningsutvikling og digitalt salg. Frist: Snarest Ansettelsesform: Fast Sales Manager Nordic – Nøkkelrolle innen forretningsutvikling og digitalt salg.  Er

Starte utleie av minigraver med Sharefox utleiesystem
Artikler

Minigraver toppet søkelisten på Finn.no i 2021 – her har du 4 grunner til å starte utleie av maskiner og utstyr

“Se oppussingstrendene for 2022! Slik gjør du jobben selv!”. Virker dette kjent? Vi pusser opp og renoverer som aldri før, og de fleste av oss gjør det selv eller med hjelp fra håndverksbedrifter. Til disse oppdragene benyttes det ofte maskiner og verktøy som sjelden benyttes ellers. Har du mye maskiner og verktøy som ikke er i bruk i egne prosjekter? Da bør du kanskje vurdere å starte en utleietjeneste?

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.