fbpx

Er du utvikler og vil jobbe med sirkulær økonomi?

Mann padler i kajakk

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Senior Utvikler – Enabling the rental of anything

Interessert i deleøkonomien, og å delta i en ambisiøs tech startup? Vi ser etter en dyktig og erfaren utvikler til å være med på vår reise

Sharefox har nå blitt Norges ledende SaaS selskap for utleietjenester innen sirkulær økonomi. Vi leverer en teknologiplattform som gjør bedrifter i stand til å lage nye forretningsområder innen utleie og abonnement. ShareFox jobber med alt fra store retailvirksomheter,  innovative startups til digitalisering av eksisterende utleievirksomhet. 

Når vi skal nå målene om klimareduksjon og når vi vet at vi bruker flere ressurser enn kloden har tilgjengelig, er sirkulærøkonomi et av de viktigste virkemidlene vi har. Vi jobber med FNs bærekraftsmål ved å gi bedrifter mulighet til å bygge bærekraftige forretningsmodeller, fordi utleie og deling bidrar til at flere kan få tilgang til produkter uten å behøve å kjøpe. Dette gir mindre miljøbelastning. 

Hos oss vil du jobbe i front i det seneste trendbildet med utleiebaserte tjenester og sirkulærøkonomi, og jobbe sammen med kunder som Jernia og Den Norske Turistforening, eller med skiutleie i Hemsedal, kajakkpadling i Oslofjorden, selvbetjent bilutleie eller med større maskiner og utstyr. 

Selskapet står ovenfor en vekstfase og internasjonalisering. Vi er på jakt etter en erfaren utvikler som kan være med å designe og utvikle vår applikasjon. Du vil være med å bygge opp skalering for nye kunder, infrastruktur og nye features i løsningen. 

Som en startup er vi helt i startgropen med å bygge opp autonome, tverrfaglige team, og du vil være med på å bygge en utviklingsavdeling. Vi har hårete og ambisiøse mål, og det som i dag er kun få utviklere vil i morgen være flere team over et større produkt. Du vil ha en nøkkelrolle i å videreutvikle dagens løsning og tekniske arkitektur for å komme dit vi vil.

Vi ser etter en person med sterk teknisk bakgrunn som ikke bare kan jobbe med å utvikle nye løsninger, men også være med å ta de tekniske valgene og bestemme designen for et produkt med store ambisjoner rundt vekst. Kommunikasjon og forståelse av helhet er viktig, og du har evnen til å jobbe både selvstendig og sammen med teamet ditt. I en startup som Sharefox, hvor nye kunder kommer til konstant og verden endrer seg fra dag til dag, er det viktig at du har evne og kapasitet til å være med på mange ulike oppgaver. 

Vi er i dag en liten gruppe som jobber i Sharefox og arbeid skjer med frie rammer og uten store og tunge prosesser rundt. Det vil være frihet til å hjelpe oss ta de beste teknologi-valgene for oss som selskap, og vi søker deg som liker og ønsker å drive frem en teknologi startup. 

Vi bygger vår infrastruktur i GCP, og du har helst erfaring med enten denne eller andre skyplattformer. Har du erfaring med Docker og Kubernetes er dette også et pluss. En Angular frontend serverer utleie-tjenester til våre kunder, bygget på en enkel backend med PHP og Node, men teknologi stacken er også under utvikling.

Vi håper at dette ser spennende ut, og at du som søker ønsker å ta del i vår reise som startup 

Stillingen vil rapportere til CTO

Ansettelse: snarest

Se flere artikler her

ShareFox og ShareBox komplett utleiesystem
Artikler

Selvbetjening gjør utleie like enkelt som netthandel

Det har de siste årene vært en sterk økning i utleie- og delingstjenester. Denne samfunnstrenden er viktig, både i et bærekraftperspektiv,- og for økonomien til den enkelte. Den økende trenden med selvbetjening skaper muligheter for utleiebransjen, og her kan man vurdere ulike teknologier og konsepter. Hvordan kan slike løsninger bidra til bedre kundeopplevelse for dine kunder?

Ønsker du å digitalisere din utleievirksomhet?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ordreoversikt på mobil