Carflex gjør bilutleie enklere

Utleie av biler
Med tjenesten Carflex kan du enkelt leie EL-bil når du føler for det. Carflex er et samarbeidsprosjekt mellom Gjermundsen Auto, Selvaag Bolig og Micasa Parkering.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bildelingstjenesten er lansert i forbindelse med et større boligutbyggingsprosjekt i Tønsberg. I området er det 700 arbeidsplasser og 750 boliger. Disse tallene gjør området  ideelt for en bildelingstjeneste. Carflex er lansert som et alternativ til at alle skal ha sin egen bil, noe det hverken er parkeringsplasser til, og med de konsekvensene det ville hatt for nærmiljøet med tanke på trafikk og miljøet. 

 

Hjemmesiden til Carflex

Slik fungerer det

Kundene booker bil via  https://selvbetjent.carflex.no/, velger utleverings- og returtidspunkt, og følger instruksene som gis på nettsiden. Etter bookingen får kunden tilgang til å låse opp og starte bilen via en app.  Dette gjør at bilutleien kan foregå heldigitalt og all interaksjon med kunden foregår på mobil og nett, noe som gjør at bilutleieselskapet kan bruke mer tid på å tilby godt vedlikeholdt og rene biler til gunstige priser.

Det er ikke bare kundene som tjener på implementeringen av den nye tjenesten. For de ansatte holder Sharefox-løsningen orden på tilgjengelighet,  alle transaksjoner og bestillinger. 

«Sharefox-plattformen hadde allerede det meste av det vi hadde behov for, og det dyktige teamet sørget for at våre spesielle behov ble sømløst integrert i vår selvbetjente løsning for bilutleie», sier Thomas Thon i Norgesdesign, prosjektleder for Carflex selvbetjent bilutleie.

Prøv selv på https://selvbetjent.carflex.no/ 

Ønsker du en demo av ShareFox til din utleietjeneste?  Ta kontakt 

Se flere artikler her

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.