fbpx

Bodø LiftUtleie tar grep for en overgang mot en mer digitalisert bransje

Hjemmesiden til Bodøliftutleie
Bodø LiftUtleie er en sentral utleieaktør i regionen. Bodø Liftutleie lanserte nylig sin digitale bookingtjeneste basert på Sharefox plattformen.

Del Artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi har valgt å benytte Sharefox slik at kundene kan booke når de selv vil, og vi samtidig har full kontroll på driften via Sharefox admin. – Vårt mål er at kundene opplever det som enklere og vi får brukt tiden til de mer kompliserte oppdragene, sier Preben Want Daglig leder i Bodø Liftutleie

Som utleiebedrift innen maskiner og utstyr er det mange som gjør et skille på hva kundene selv kan booke og bestille direkte, og hvilke maskiner som krever dialog og rådgivning. For de større mer komplekse oppdragene velger kundene ønsket periode og funksjonen “send forespørsel”. Bodø LiftUtleie er i likhet med mange andre utleiefirmaer flinke på å rådgi kundene sine på valg av riktig utstyr til de mer krevende oppdragene. Når de standardiserte “melk og brød” produktene (som tilhengere, minigravere og mindre lifter) bookes og bestilles av kundene selv,  frigjør man tid til rådgivning og support på de større oppdragene. Dette sammen med ulike døgnåpne selvbetjeningsløsninger tror vi i Sharefox det blir mer og mer av i tiden fremover. 

Ønsker du en demo av Sharefox? Ta kontakt

Se flere artikler her

Artikler

Bergans øker levetiden på parkdresser med abonnement

Tekstilbransjen omstiller seg på flere måter og øker fokuset på en sirkulær økonomi. Bergans ønsker å øke levetiden på hvert enkelt produkt og har i år lansert en abonnementsløsning på parkdresser.

Nivå 1

Hvordan få overblikk over ditt inventar?

I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan benytte Sharefox utleiesystem til å håndtere inventar og lageret ditt, og hvordan du holder bedre oversikt ved å benytte en kalenderløsning for å se om utstyret er tilgjengelig eller utleid.

Alt-i-en plattform – Ingen koding er nødvendig – Enkelt og raskt å komme i gang

Bygg din egen utleiebedrift nå.

Spørsmål? Ta kontakt med oss eller book en demo.